Modern Gyárak Éjszakája a VESZ-MONT-nál!
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium immár harmadik alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Modern Gyárak Éjszakáját, ahol a hazai okos gyárak és nemzetközileg is versenyképes ipari üzemek a lakosság számára engednek bepillantást mindennapi működésükbe.
 
Az idén 20 éves VESZ-MONT '2000 Kft. Magyarország vezető hazai tulajdonban levő automatizálási és célgépgyártó vállalataként közel 2000 négyzetméteres telephelyén várja a ipar ezen szegmense iránt érdeklődőket.
 

 
És hogy mivel készülünk? A körbevezetés során betekintést lehet nyerni mérnökeink munkájába, akik közel nyolcvanan a 2-3 év múlva piacon megjelenő autóipari, egészségügyi és elektronikai eszközöket gyártó, tesztelő és szerelő gyártósorokat fejlesztenek. Ezután az 500 négyzetméteres gyártóüzembe vezet az út, ahol a hagyományos felállás mellett kollaboratív robottal folyik az mérnökök által megálmodott egyedi alkatrészek gyártása, természetesen egy automata alkatrész nyomonkövető rendszer felügyelete alatt. Végül pedig 900 négyzetméteres gyártócsarnokunkba lehet betekinteni, ahol jelenleg is számos, magas színvonalon automatizált és robotizált berendezés, gyártósor tekinthető meg. A körbevezetés során külön kis szigeteken lehet betekintést nyerni az általunk használt és fejlesztett technológiák érdekes világába, mint például kollaboratív robotok, zajmérő rendszerek.
 
Bővebb információ és jelentkezés az alábbi linken:
http://veszmont.hu/hu/modern-gyarak-ejszakaja
Vissza a hírekhez
2019. Október 24.

Kapcsolat

Személyesen
8248 Nemesvámos
Huszárok utca 3.
Telefonon
Tel.: +36 88 505 730

Írjon nekünk!
sales@veszmont.hu