Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából, 2021-ben ötödik alkalommal rendezzük meg e népszerű programsorozatot. Idén - kilépve az online térből – a csatlakozott gyárak közül többen élőben is megnyitják kapuikat és bővült a virtuális gyárlátogatások száma is! Ünnepeljük együtt Magyarország újraiparosítását, tartson velünk, nézzük meg a gyárakat együtt, közelebbről!
 
 
Az idén 20 éves VESZ-MONT '2000 Kft. Magyarország egyik vezető hazai tulajdonban levő automatizálási és célgépgyártó vállalataként közel 3000 négyzetméteres telephelyén várja az ipar ezen szegmense iránt érdeklődőket.
 
És hogy mivel készülünk? A körbevezetés során betekintést lehet nyerni mérnökeink munkájába, akik közel kilencvenen a 2-3 év múlva piacon megjelenő autóipari, egészségügyi és elektronikai eszközöket gyártó, tesztelő és szerelő gyártósorokat fejlesztenek. Ezután az 900 négyzetméteres gyártóüzembe vezet az út, ahol a mérnökök által megálmodott egyedi alkatrészek gyártása folyik, természetesen egy automata alkatrész nyomonkövető rendszer felügyelete alatt. Végül pedig 1400 négyzetméteres gyártócsarnokunkba lehet betekinteni, ahol jelenleg is számos, magas színvonalon automatizált és robotizált berendezés, gyártósor tekinthető meg. A körbevezetés során külön kis szigeteken lehet betekintést nyerni az általunk használt és fejlesztett technológiák érdekes világába, mint például kollaboratív robotok, zajmérő rendszerek.
 
Időpontok és jelentkezés:
 
https://www.moderngyarakejszakaja.hu/hu/article/vesz_mont
 
Megközelítés:

Kapcsolat

Személyesen
8248 Nemesvámos
Huszárok utca 3.
Telefonon
Tel.: +36 88 505 730

Írjon nekünk!
sales@veszmont.hu