VESZ-MONT CSOPORT

A tulajdonosok megpróbálják a piacot minél jobban lefedni, ez is a stratégiai céljaik között szerepel. 2013-tól a Vesz-Mont 2000 cégcsoportként kíván jelen lenni. A kft-vel bevásárolták magukat különböző társaságokba, amikről úgy gondolták, az ő tevékenységüket erősíti. A cégcsoportnak van egy mérnök irodája Budapesten, a Quantum Lasertech Kft., ahol lézertechnológiával, K+F-fel foglalkoznak. Ipari lézerek, jelölés, hegesztés, forrasztás a szakterületük. Nem építenek lézerforrást, de a technológiát ők adják köré.
Van egy kereskedőcégünk is, ez a Mont-Trade 21 Kft. Ennek a gyökerei visszanyúlnak az alapítás környékére. Ebben tulajdonosként van jelen Szalay István, akivel annak idején együtt kezdték a Vesz-Montot.
A kapacitás bővítése érdekében 2015-ben tulajdonrészt szereztek a Veszprémi Mechanikai Művek Kft-ben. A társaságot Köcski Vilmos tulajdonostárs irányítja. Az autóipari beszállítások a Vesz-Mont területe marad, a VMM pedig mint bérmunka központ üzemel a továbbiakban. Ezzel a céghálóval egymást erősítve, egymást kiegészítve tudunk olyan egészet képezni, amivel
elég erősek lehetünk a magyar piacon. A négy cég árbevétele 2015-ben megközelítette a négymilliárd forintot, együttesen közel 200 embernek adunk munkát.

VESZ-MONT-GROUP

Veszprémi Mechanikai Művek Kft.

A VMM Kft. 2016-ban került be a cégcsoport köreibe. Jelenleg bérmunka központként üzemel.
A múltban célgépgyártással foglalkozó cég 2001-ben alakult. A cég tevékenységét a mérnöki szemlélet, üzleti és szakmai tisztesség alapozza meg.
Régebben több szakterületit is lefedő (autóipar, épitőipar, finommechanikai tevékenységek) nagy és kisvállalatok, egyéni megrendelők különféle célgépekkel, készükekkel, szereléstechnikai eszközök kivitelezésével kötötték le kapacitásukat. Minden esetben próbálnak eleget tenni az egyre magasabb műszaki elvárásoknak. Komplex gyártmányfejlesztés illetve gyártási technológiák kialakítása a cég profiljába illett.
Legnagyobb megrendelőik a veszprémi Continental, a Velux, U-Shin, Alcoa, Legrand.
Cégcsoportba való bekerülése után, teljes átalakuláson esett át a cég. Új telephely, és az eddigi megszokott tevékenységtől eltérően, gépgyártás helyett, lézervágással, vízsugaras vágással, lemezhajlítással, hegesztett szerkezetek gyártásával foglalkozik.

Veszprémi Mechanikai Művek Kft.

8200 Veszprém
Tüzér utca 77.

Tel.: +36 88 561 665
Fax: +36 88 561 666
Web: www.vmmkft.hu
E-mail: office@vmmkft.hu

Quantum Automation Kft.


Cégünk 2006-os alapítása óta állít össze ipari lézerforrásokra épülő komplett berendezéseket és értékesít lézerforrásokat, valamint a hozzájuk kapcsolható egyéb kereskedelmi elemeket. Egy 2014-ben történt tulajdonosváltást követően kialakításra került, és az évek folyamán egyre nagyobb hangsúlyt kapott a célgépgyártó üzletág, ami lassan húzóágazattá vált.

Az évek során az általunk forgalmazott termékpalettánk is jelentősen kibővült a célgépgyártással kapcsolatos kapcsolatoknak és tapasztalatoknak hála. Mostanra a lézeres berendezések mellett olyan termékek forgalmazásával is foglalkozunk, amely az általunk gyártott egyedi célgépek alkatrészeként szolgálnak. Ilyenek például a Universal Robots kollaboratív robotok, a Walther Systemtechnik adagoló és felhordó rendszerek, Weber csavarozó rendszerek, Hiwin mozgató berendezések és StockNGo inteligens tárolási rendszerek. A fent említett termékcsaládok termékeit nem csak az általunk gyártott gépekbe építjük, de külön-külön is értékesítjük.

2020-ban egy stratégiai döntés nyomán az átláthatóság és jobb szervezhetőség jegyében a lézerek és a kapcsolódó termékek kereskedelmét egy új vállaltba szerveztük ki, így nálunk kizárólag a célgépekkel kapcsolatos kereskedelmi elemek és a célgépes üzletág folyamatai maradtak. Ezt követte egy névváltozás, így ezentúl Quantum Automation Kft. néven új arculattal, de a korábban megszokott rugalmassággal és kimagasló minőséggel állunk partnereink szíves rendelkezésére!
 

Quantum Automation Kft.

2040 Budaörs
Gyár utca 2.

Tel.: +36 30 185 1926
Fax:
Web: www.quantumautomation.hu
E-mail: info@quantumautomation.hu

Quantum Lasertech Kft.

Cégünk 2006-os alapítása óta állít össze ipari lézerforrásokra épülő komplett gyártó rendszereket. Szerves anyagok, fémek vágására és jelölésére egyaránt kínálunk lézereket. Kezdetben CO2 lézerek és SPI fiber (impulzus és folyamatos üzemű) lézerek forgalmazásával foglalkoztunk, majd munkánkat kibővítettük a lézer kiegészítő berendezések disztribúciójára. Napjainkban, az iparban egyre nagyobb szerepet játszik az automatizálás. Ahhoz, hogy vevőink igényein maximálisan ki tudjuk elégíteni, kialakítottuk tervező és gyártó egységünket, ahol egyedi célgépeket készítünk. Az évek során az általunk forgalmazott termékpalettánk is jelentősen kibővült. Mostanra a lézeres berendezések mellett olyan termékek forgalmazásával foglalkozunk, amely az általunk gyártott egyedi célgépek alkatrészeként szolgálnak. Ilyenek például a Universal Robots kollaboratív robotok, a Walther Systemtechnik adagoló és felhordó rendszerek, Weber csavarozó rendszerek, Hiwin mozgató berendezések és StockNGo inteligens tárolási rendszerek.  A fent említett termékcsaládok termékeit nem csak az általunk gyártott gépekbe építjük, de külön-külön is értékesítjük.

Quantum Lasertech Kft.

2040 Budaörs
Gyár utca 2.

Tel.: +36 30 539 1501
Fax:
Web: www.quantumlasertech.hu
E-mail: info@quantumlasertech.hu

Mont-Trade 21 Kft.

A Mont-Trade’21 Kft-t 2001-ben alapították a gépgyártásban jelentős szakmai tapasztalatokkal rendelkező szakemberek.
Az elmúlt évek munkája alapján mára kialakult a cég tevékenységi köre – kereskedelem és gyártás - melynek lényege az alábbiakban foglalható össze:
Olyan alapelemek és kiegészítő berendezések forgalmazása és gyártása, melyek a szereléstechnika, célgép gyártás, pótlólagos automatizálás és logisztika területén használatosak. Segítve ezzel a komplett berendezéseket gyártó cégeket, hogy a részegységekkel való foglalkozás helyett a fő feladatra tudjanak koncentrálni.

Kereskedelem:
 • Alumínium profilok
 • Rezgő adagolók
 • Asztali sajtolók
 • Könnyű építésű szállítószalag építő elemek
 • Lineáris vezetékek
 • Alumínium profil tartozékok és kötőelemek
 • Speciális alumínium profilok
 
 

Gyártás:
 • Szerelő és operátor asztalok
 • Gépvázak és burkolatotok
 • Egyedi igény szerinti aluprofilos szerkezetek
  • szekrények
  • vitrinek
  • anyagmozgató kocsik
  • kerítések
 • Rezgő adagolók technologizálása
  • sík rezgők
  • kör rezgők
 • Komplett rezgő adogató rendszerek
 • Asztali sajtolók felszerszámozása, automatizálás
 • Hegesztett vázszerkezetek gyártása
 • Egyedi és széria alkatrészek forgácsolása

Mont-Trade 21 Kft.

8200 Veszprém
Vécsey K. u. 4/B/1

Tel.: +36 88 429 036
Fax: +36 88 429 036
Web: www.mont-trade.hu
E-mail: mont-trade@invitel.hu

Silver Frog Informatikai Kft.

A Silver Frog Informatikát 2008-ban alapította két informatikai szakember – Pató Sándor és Harami László – mindketten több mint tíz éve foglalkoznak informatikai projektekkel, rendszerintegrációval. A vállalkozás célja, hogy elérhető áron biztosítson naprakész nagyvállalati IT megoldásokat a kis- közép vállalatok számára. A cég a minőség és a hatékonyság mellett elkötelezett és szakemberei folyamatosan tesztelik az új megoldásokat, így a technológiai portfólió folyamatosan újabb és újabb gyártók termékeivel bővül.

“Kezdettől fogva úgy gondoltuk, hogy ügyfeleinket csak jó szolgáltató partnerekkel tudjuk magas színvonalon kiszolgálni ezért az évek alatt egy stabil, de folyamatosan fejlődő partnerhálózatot növesztettünk magunk köré.”

Ennek a munkának a kiteljesedéseként a Silver Frog Informatika 2011-ben alapítóként és menedzsment szervezetként részt vett az SBIS klaszter létrehozásában. A klaszter ma már közel húsz infokommunikációban működő tagcéget számlál – a közös munka és az évek során megszülető együttműködések bebizonyították a kollektív értékteremtés hatékonyságát.

2012 óta működik a cég szoftverfejlesztés üzletága. Az alapot a Silver Frog szellemi megteremtőinek folyamat és minőség szemlélete, valamint a több mint háromszáz cég átvilágításából származó tapasztalat adja, míg a technológia biztonságát és stabilitását a banki szoftverfejlesztéseket megjárt szoftverfejlesztő csapat. Ezzel a speciális kombinációval a SilverFrog kiemelkedő összetettségű és logikájú, egyedi szoftvermegoldással is hozzájárul ügyfelei sikeréhez.
 

Silver Frog Informatikai Kft.

8200 Veszprém
Füredi u. 49.

Tel.: +36 1 550 75 75
Fax:
Web: www.silverfrog.hu
E-mail: info@silverfrog.hu

Veszmont S.R.L

If there is a problem that is needed to be solved, we are there to solve!
Mechanical/electrical design, concept making, machine building, automation, robotization – use our expertise for your needs.
Veszmont S.R.L.
 
Our wide range of services:
mechanical design
electrical design
conception making
automatization
robotization
parts manufacturing
machine/line uprageding for new products
maintenance
 
Feel free to contact us!
 

Veszmont S.R.L

525100 Baraolt
Strada Apei No. 61.

Tel.: +40 747 067 868
Fax:
Web: www.veszmont.ro
E-mail: attila.szasz@veszmont.ro

Quantum Automation Kft.


Cégünk 2006-os alapítása óta állít össze ipari lézerforrásokra épülő komplett berendezéseket és értékesít lézerforrásokat, valamint a hozzájuk kapcsolható egyéb kereskedelmi elemeket. Egy 2014-ben történt tulajdonosváltást követően kialakításra került, és az évek folyamán egyre nagyobb hangsúlyt kapott a célgépgyártó üzletág, ami lassan húzóágazattá vált.

Az évek során az általunk forgalmazott termékpalettánk is jelentősen kibővült a célgépgyártással kapcsolatos kapcsolatoknak és tapasztalatoknak hála. Mostanra a lézeres berendezések mellett olyan termékek forgalmazásával is foglalkozunk, amely az általunk gyártott egyedi célgépek alkatrészeként szolgálnak. Ilyenek például a Universal Robots kollaboratív robotok, a Walther Systemtechnik adagoló és felhordó rendszerek, Weber csavarozó rendszerek, Hiwin mozgató berendezések és StockNGo inteligens tárolási rendszerek. A fent említett termékcsaládok termékeit nem csak az általunk gyártott gépekbe építjük, de külön-külön is értékesítjük.

2020-ban egy stratégiai döntés nyomán az átláthatóság és jobb szervezhetőség jegyében a lézerek és a kapcsolódó termékek kereskedelmét egy új vállaltba szerveztük ki, így nálunk kizárólag a célgépekkel kapcsolatos kereskedelmi elemek és a célgépes üzletág folyamatai maradtak. Ezt követte egy névváltozás, így ezentúl Quantum Automation Kft. néven új arculattal, de a korábban megszokott rugalmassággal és kimagasló minőséggel állunk partnereink szíves rendelkezésére!
 

Quantum Automation Kft.

2040 Budaörs
Gyár utca 2.

Tel.: +36 30 185 1926
Fax:
Web: www.quantumautomation.hu
E-mail: info@quantumautomation.hu

Quantum Lasertech Kft.

Cégünk 2006-os alapítása óta állít össze ipari lézerforrásokra épülő komplett gyártó rendszereket. Szerves anyagok, fémek vágására és jelölésére egyaránt kínálunk lézereket. Kezdetben CO2 lézerek és SPI fiber (impulzus és folyamatos üzemű) lézerek forgalmazásával foglalkoztunk, majd munkánkat kibővítettük a lézer kiegészítő berendezések disztribúciójára. Napjainkban, az iparban egyre nagyobb szerepet játszik az automatizálás. Ahhoz, hogy vevőink igényein maximálisan ki tudjuk elégíteni, kialakítottuk tervező és gyártó egységünket, ahol egyedi célgépeket készítünk. Az évek során az általunk forgalmazott termékpalettánk is jelentősen kibővült. Mostanra a lézeres berendezések mellett olyan termékek forgalmazásával foglalkozunk, amely az általunk gyártott egyedi célgépek alkatrészeként szolgálnak. Ilyenek például a Universal Robots kollaboratív robotok, a Walther Systemtechnik adagoló és felhordó rendszerek, Weber csavarozó rendszerek, Hiwin mozgató berendezések és StockNGo inteligens tárolási rendszerek.  A fent említett termékcsaládok termékeit nem csak az általunk gyártott gépekbe építjük, de külön-külön is értékesítjük.

Quantum Lasertech Kft.

2040 Budaörs
Gyár utca 2.

Tel.: +36 30 539 1501
Fax:
Web: www.quantumlasertech.hu
E-mail: info@quantumlasertech.hu

Kapcsolat

Személyesen
8248 Nemesvámos
Huszárok utca 3.
Telefonon
Tel.: +36 88 505 730

Írjon nekünk!
sales@veszmont.hu