VESZ-MONT CSOPORT

A tulajdonosok megpróbálják a piacot minél jobban lefedni, ez is a stratégiai céljaik között szerepel. 2013-tól a Vesz-Mont 2000 cégcsoportként kíván jelen lenni. A kft-vel bevásárolták magukat különböző társaságokba, amikről úgy gondolták, az ő tevékenységüket erősíti. A cégcsoportnak van egy mérnök irodája Budapesten, a Quantum Lasertech Kft., ahol lézertechnológiával, K+F-fel foglalkoznak. Ipari lézerek, jelölés, hegesztés, forrasztás a szakterületük. Nem építenek lézerforrást, de a technológiát ők adják köré.
Van egy kereskedőcégünk is, ez a Mont-Trade 21 Kft. Ennek a gyökerei visszanyúlnak az alapítás környékére. Ebben tulajdonosként van jelen Szalay István, akivel annak idején együtt kezdték a Vesz-Montot.
A kapacitás bővítése érdekében 2015-ben tulajdonrészt szereztek a Veszprémi Mechanikai Művek Kft-ben. A társaságot Köcski Vilmos tulajdonostárs irányítja. Az autóipari beszállítások a Vesz-Mont területe marad, a VMM pedig mint bérmunka központ üzemel a továbbiakban. Ezzel a céghálóval egymást erősítve, egymást kiegészítve tudunk olyan egészet képezni, amivel
elég erősek lehetünk a magyar piacon. A négy cég árbevétele 2015-ben megközelítette a négymilliárd forintot, együttesen közel 200 embernek adunk munkát.

VESZ-MONT-GROUP

Veszprémi Mechanikai Művek Kft.

A VMM Kft. 2016-ban került be a cégcsoport köreibe. Jelenleg bérmunka központként üzemel.
A múltban célgépgyártással foglalkozó cég 2001-ben alakult. A cég tevékenységét a mérnöki szemlélet, üzleti és szakmai tisztesség alapozza meg.
Régebben több szakterületit is lefedő (autóipar, épitőipar, finommechanikai tevékenységek) nagy és kisvállalatok, egyéni megrendelők különféle célgépekkel, készükekkel, szereléstechnikai eszközök kivitelezésével kötötték le kapacitásukat. Minden esetben próbálnak eleget tenni az egyre magasabb műszaki elvárásoknak. Komplex gyártmányfejlesztés illetve gyártási technológiák kialakítása a cég profiljába illett.
Legnagyobb megrendelőik a veszprémi Continental, a Velux, U-Shin, Alcoa, Legrand.
Cégcsoportba való bekerülése után, teljes átalakuláson esett át a cég. Új telephely, és az eddigi megszokott tevékenységtől eltérően, gépgyártás helyett, lézervágással, vízsugaras vágással, lemezhajlítással, hegesztett szerkezetek gyártásával foglalkozik.

Veszprémi Mechanikai Művek Kft.

8200 Veszprém
Tüzér utca 77.

Tel.: +36 88 561 665
Fax: +36 88 561 666
Web: www.vmmkft.hu
E-mail: office@vmmkft.hu

Quantum Lasertech Kft.

"Munkád hogy tökéletes legyen, élezd meg elébb szerszámaid." /Konfucius/ 

Vállalkozásunk a lézer ipari felhasználásokra való elterjesztését tűzte ki céljául. A szerves anyagokra és a fémekre egyaránt kínálunk lézereket. 
 
 • Szerves anyagok megmunkálására az amerikai UNIVERSAL Laser Systems Inc. egyedileg is megvásárolható, kiváló ár-érték arányú CO2 lézerforrásait, az ezekhez szervesen kapcsolódó vágó és jelölő optikákat, valamint különféle tárgyasztalú munkaállomásokat kínáljuk. Lézereink többsége léghűtéses változatban is elérhető, ami jelentős beruházási költségcsökkentést tesz lehetővé, mivel nem kell külön víz-levegő hűtőegységről gondoskodni, ráadásul ezek a berendezések a kompakt egység, a hosszú élettartam és a fokozott stabilitás előnyeit egyszerre hordozzák. 
 
 • Fémek vágására és jelölésére az angol SPI Lasers UK Ltd. eredetileg telekommunikációs használatra kifejlesztett, verhetetlen áru rack méretű fiber lézerforrásait ajánljuk. A lézer energia fénykábel segítségével jut el a megmunkálandó felülethez, így a készülék integrálása még nagyobb távolság esetén is könnyen megoldható. Táp ellátásuk 230V AC-vel történik. A forrás várható élettartama 450.000 (!) üzemóra. A kis és középvállalkozások ideális eszköze, kedvező árának és rugalmas felhasználhatóságának köszönhetően. 

Cégünk nem kizárólagosan a lézerek értékesítését tűzte ki céljának, hanem sokkal inkább fontos számunkra az, hogy olyan megoldásokkal szolgáljunk, amelyekkel a partnerek gyorsan, hatékonyan, előre tervezhetően végezzék a gyártási tevékenységet. Mi erre kínálunk komplex megoldást. Képzett szakembergárdánk támogatást nyújt a legkülönfélébb alkalmazásokban, segítőkész útmutatást ad az egész integrációs folyamaton keresztül, illetve teljes körű non-stop szervizszolgáltatást biztosít. A Quantum Lasertech Kft. tapasztalt, lelkes emberek csapata, akik az Ön sikereire koncentrálnak most és a jövőben egyaránt.

Quantum Lasertech Kft.

2040 Budaörs
Gyár utca 2.

Tel.: +36 30 539 1501
Fax:
Web: www.quantumlasertech.hu
E-mail: info@quantumlasertech.hu

Mont-Trade 21 Kft.

A Mont-Trade’21 Kft-t 2001-ben alapították a gépgyártásban jelentős szakmai tapasztalatokkal rendelkező szakemberek.
Az elmúlt évek munkája alapján mára kialakult a cég tevékenységi köre – kereskedelem és gyártás - melynek lényege az alábbiakban foglalható össze:
Olyan alapelemek és kiegészítő berendezések forgalmazása és gyártása, melyek a szereléstechnika, célgép gyártás, pótlólagos automatizálás és logisztika területén használatosak. Segítve ezzel a komplett berendezéseket gyártó cégeket, hogy a részegységekkel való foglalkozás helyett a fő feladatra tudjanak koncentrálni.

Kereskedelem:
 • Alumínium profilok
 • Rezgő adagolók
 • Asztali sajtolók
 • Könnyű építésű szállítószalag építő elemek
 • Lineáris vezetékek
 • Alumínium profil tartozékok és kötőelemek
 • Speciális alumínium profilok
 
 

Gyártás:
 • Szerelő és operátor asztalok
 • Gépvázak és burkolatotok
 • Egyedi igény szerinti aluprofilos szerkezetek
  • szekrények
  • vitrinek
  • anyagmozgató kocsik
  • kerítések
 • Rezgő adagolók technologizálása
  • sík rezgők
  • kör rezgők
 • Komplett rezgő adogató rendszerek
 • Asztali sajtolók felszerszámozása, automatizálás
 • Hegesztett vázszerkezetek gyártása
 • Egyedi és széria alkatrészek forgácsolása

Mont-Trade 21 Kft.

8200 Veszprém
Vécsey K. u. 4/B/1

Tel.: +36 88 429 036
Fax: +36 88 429 036
Web: www.mont-trade.hu
E-mail: mont-trade@invitel.hu

Silver Frog Informatikai Kft.

A Silver Frog Informatikát 2008-ban alapította két informatikai szakember – Pató Sándor és Harami László – mindketten több mint tíz éve foglalkoznak informatikai projektekkel, rendszerintegrációval. A vállalkozás célja, hogy elérhető áron biztosítson naprakész nagyvállalati IT megoldásokat a kis- közép vállalatok számára. A cég a minőség és a hatékonyság mellett elkötelezett és szakemberei folyamatosan tesztelik az új megoldásokat, így a technológiai portfólió folyamatosan újabb és újabb gyártók termékeivel bővül.

“Kezdettől fogva úgy gondoltuk, hogy ügyfeleinket csak jó szolgáltató partnerekkel tudjuk magas színvonalon kiszolgálni ezért az évek alatt egy stabil, de folyamatosan fejlődő partnerhálózatot növesztettünk magunk köré.”

Ennek a munkának a kiteljesedéseként a Silver Frog Informatika 2011-ben alapítóként és menedzsment szervezetként részt vett az SBIS klaszter létrehozásában. A klaszter ma már közel húsz infokommunikációban működő tagcéget számlál – a közös munka és az évek során megszülető együttműködések bebizonyították a kollektív értékteremtés hatékonyságát.

2012 óta működik a cég szoftverfejlesztés üzletága. Az alapot a Silver Frog szellemi megteremtőinek folyamat és minőség szemlélete, valamint a több mint háromszáz cég átvilágításából származó tapasztalat adja, míg a technológia biztonságát és stabilitását a banki szoftverfejlesztéseket megjárt szoftverfejlesztő csapat. Ezzel a speciális kombinációval a SilverFrog kiemelkedő összetettségű és logikájú, egyedi szoftvermegoldással is hozzájárul ügyfelei sikeréhez.
 

Silver Frog Informatikai Kft.

8200 Veszprém
Füredi u. 49.

Tel.: +36 1 550 75 75
Fax:
Web: www.silverfrog.hu
E-mail: info@silverfrog.hu

Huszár Szerszám- és Készülékgyártó Kft.

A Huszár Kft. több mint 20 éves fennállása során a megrendelői igények teljes körű kielégítését és a legmagasabb minőség elérését tűzte ki céljául. Ennek érdekében folyamatos technológiai fejlesztésekkel, munkatársaik mind magasabb képzettségével és gépparkunk növelésével igyekszenek megteremteni a fenntartható fejlődés feltételeit.

A mai változó piaci viszonyok mellett a versenyképesség megőrzésének legfőbb eszköze a rugalmasság és a sokoldalúság. A Huszár Kft. egyaránt képes egyedi, és szériális megrendelések teljesítésére, akár extra nagy mérettartományokban is. Ahogy azt nevük is mutatja fő profilunk a szerszám, és készülékgyártás mely területen belül a tervezéstől a komplett kivitelezésig vállalják a munkák elvégzését. Megbízhatóságukat jól tükrözi üzleti partnereink megelégedettsége, és hosszú évekre visszanyúló kapcsolata.

Gépparkjuk kialakításakor elsődleges szempont volt a sokoldalúság megteremtése. Ennek tükrében egy fedél alatt tudják elvégezni az előkészítő munkálatokat, esztergálást, marást, köszörülést szikraforgácsolást, hegesztést, és mindezeket igen széles mérettartományban.

Cégük rendelkezik a Visio elnevezésű komplex vállalatirányítási rendszerrel is, melynek feladata elektronikus úton követni és irányítani az alkatrészek gyártási folyamatát, az alapanyag bekerülésétől a késztermék leszámlázásáig. Így biztosítják az ISO 9001:2001 minőségbiztosítási szabvány által megkövetelt adminisztrációt, és akár állandóan percre kész információval tudnak szolgálni a partneriknek megrendelésük állapotáról.

Üzleti szemléletük meghatározó részét képezi dolgozóink munkájának elismerése, erkölcsi és anyagi megbecsülése.
 

Huszár Szerszám- és Készülékgyártó Kft.

8073 Csákberény
Rákóczi utca 19/3.

Tel.: +36 (22) 564-014
Fax: +36 (22) 564-015
Web: www.huszarkft.hu
E-mail: info@huszarkft.hu

Veszmont S.R.L

Veszmont S.R.L

525100 Baraolt
Strada Apei No. 61.

Tel.: +40 747 067 868
Fax:
Web: www.veszmont.ro
E-mail: attila.szasz@veszmont.ro

Quantum Lasertech Kft.

"Munkád hogy tökéletes legyen, élezd meg elébb szerszámaid." /Konfucius/ 

Vállalkozásunk a lézer ipari felhasználásokra való elterjesztését tűzte ki céljául. A szerves anyagokra és a fémekre egyaránt kínálunk lézereket. 
 
 • Szerves anyagok megmunkálására az amerikai UNIVERSAL Laser Systems Inc. egyedileg is megvásárolható, kiváló ár-érték arányú CO2 lézerforrásait, az ezekhez szervesen kapcsolódó vágó és jelölő optikákat, valamint különféle tárgyasztalú munkaállomásokat kínáljuk. Lézereink többsége léghűtéses változatban is elérhető, ami jelentős beruházási költségcsökkentést tesz lehetővé, mivel nem kell külön víz-levegő hűtőegységről gondoskodni, ráadásul ezek a berendezések a kompakt egység, a hosszú élettartam és a fokozott stabilitás előnyeit egyszerre hordozzák. 
 
 • Fémek vágására és jelölésére az angol SPI Lasers UK Ltd. eredetileg telekommunikációs használatra kifejlesztett, verhetetlen áru rack méretű fiber lézerforrásait ajánljuk. A lézer energia fénykábel segítségével jut el a megmunkálandó felülethez, így a készülék integrálása még nagyobb távolság esetén is könnyen megoldható. Táp ellátásuk 230V AC-vel történik. A forrás várható élettartama 450.000 (!) üzemóra. A kis és középvállalkozások ideális eszköze, kedvező árának és rugalmas felhasználhatóságának köszönhetően. 

Cégünk nem kizárólagosan a lézerek értékesítését tűzte ki céljának, hanem sokkal inkább fontos számunkra az, hogy olyan megoldásokkal szolgáljunk, amelyekkel a partnerek gyorsan, hatékonyan, előre tervezhetően végezzék a gyártási tevékenységet. Mi erre kínálunk komplex megoldást. Képzett szakembergárdánk támogatást nyújt a legkülönfélébb alkalmazásokban, segítőkész útmutatást ad az egész integrációs folyamaton keresztül, illetve teljes körű non-stop szervizszolgáltatást biztosít. A Quantum Lasertech Kft. tapasztalt, lelkes emberek csapata, akik az Ön sikereire koncentrálnak most és a jövőben egyaránt.

Quantum Lasertech Kft.

2040 Budaörs
Gyár utca 2.

Tel.: +36 30 539 1501
Fax:
Web: www.quantumlasertech.hu
E-mail: info@quantumlasertech.hu

Mont-Trade 21 Kft.

A Mont-Trade’21 Kft-t 2001-ben alapították a gépgyártásban jelentős szakmai tapasztalatokkal rendelkező szakemberek.
Az elmúlt évek munkája alapján mára kialakult a cég tevékenységi köre – kereskedelem és gyártás - melynek lényege az alábbiakban foglalható össze:
Olyan alapelemek és kiegészítő berendezések forgalmazása és gyártása, melyek a szereléstechnika, célgép gyártás, pótlólagos automatizálás és logisztika területén használatosak. Segítve ezzel a komplett berendezéseket gyártó cégeket, hogy a részegységekkel való foglalkozás helyett a fő feladatra tudjanak koncentrálni.

Kereskedelem:
 • Alumínium profilok
 • Rezgő adagolók
 • Asztali sajtolók
 • Könnyű építésű szállítószalag építő elemek
 • Lineáris vezetékek
 • Alumínium profil tartozékok és kötőelemek
 • Speciális alumínium profilok
 
 

Gyártás:
 • Szerelő és operátor asztalok
 • Gépvázak és burkolatotok
 • Egyedi igény szerinti aluprofilos szerkezetek
  • szekrények
  • vitrinek
  • anyagmozgató kocsik
  • kerítések
 • Rezgő adagolók technologizálása
  • sík rezgők
  • kör rezgők
 • Komplett rezgő adogató rendszerek
 • Asztali sajtolók felszerszámozása, automatizálás
 • Hegesztett vázszerkezetek gyártása
 • Egyedi és széria alkatrészek forgácsolása

Mont-Trade 21 Kft.

8200 Veszprém
Vécsey K. u. 4/B/1

Tel.: +36 88 429 036
Fax: +36 88 429 036
Web: www.mont-trade.hu
E-mail: mont-trade@invitel.hu

Kapcsolat

Személyesen
8248 Nemesvámos
Huszárok utca 3.
Telefonon
Tel.: +36 88 505 730

Írjon nekünk!
sales@veszmont.hu