Ipar 4.0 nemzetközi szakmai nap
A Pénzügyminisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága a napokban rendezi meg a 13. Versenyképességi Operatív Programok éves, nemzetközi konferenciáját. Ehhez kapcsolódóan szerdán került sor egy szűkebb körű, nemzetközi workshopra az Ipar 4.0 témakörében, melyen a VESZ-MONT ’2000 Kft. is részt vett.

A workshop kitűzött célja, hogy a külföldi partnerek (nemzetközi és regionális irányító hatóságok, közreműködő szervezetek Csehországból, Finnországból, Görögországból, Lengyelországból, Olaszországból és Portugáliából) képet kapjanak a magyarországi Ipar 4.0-át érintő programokról, kezdeményezésekről. A kerekasztal beszélgetések során hazai és nemzetközi fejlesztési ügynökségek, valamint KKV-k (köztük a VESZ-MONT ’2000 Kft. is és partnerünk, a Continental) mutatták be sikeres Ipar 4.0-ás fejlesztéseiket.
 
(Jobb oldali képen: kollégánk prezentálja a VESZ-MONT '2000 Kft. együttműködését fejlesztési ügynökségekkel, illetve saját Ipar 4.0 tematikájú bemutató cellánkat kollaboratív alkalmazásokkal és adatgyűjtő rendszerekkel)

A Vesz-Mont 2000 Kft.-ről:
A Vesz-Mont 2000 Kft.  1999 óta működő, mára Magyarország egyik vezető szerepét betöltő folyamatosan fejlődő szereléstechnikai és gépipari vállalkozás. Kedvező vállalási áraink, munkáink minősége és a teljes körű kiszolgálás mind Vevőink igényeit szolgálja.
A mi szakértelmünk az Ön sikere.
 
Vissza a hírekhez
2018. Október 19.

Kapcsolat

Személyesen
8248 Nemesvámos
Huszárok utca 3.
Telefonon
Tel.: +36 88 505 730

Írjon nekünk!
sales@veszmont.hu