Családi- és sportnap
Családi és sportnapot rendeztünk a VESZ-MONT '2000 Kft. munkatársai és családjuk számára.

A rendezvényen kezdetben a vállalat dolgozói főzőversenyen mérhették össze tudásukat, a lecsótól kezdve a chilisbabon át a lángosig sokmindennel készül a tíz résztvevő csapat. Az elkészült ételeket a zsűri Sövényházi Balázs nemesvámosi polgármester vezetésével bírálta el.
 
 
A gyerekeknek délután kezdődött az igazi mulatság, a vállalat teljes telephelyén különböző szórakoztató programok várták őket. Ilyenek voltak például a kreatív sarok arcfestéssel, csillámtetoválással és homokkép készítéssel, de mások felkereshették az állatsimogatót is. Az energiával teli gyerekek különböző ügyességi és sportfelszereléssel mérhették össze tudásukat. A rendezvényt különböző fellépők, mint például a BorKöMoSzat együttes, Papp Rita, bűvész, a KID Rock and Roll SE táncbemutatója, valamint a Mézengúzok zenekar színesítette.
 
A rendezvény A Jövő Tehetségeiért Alapítvány szervezésében valósult meg.

A VESZ-MONT '2000 Kft.  1999 óta működő, mára Magyarország egyik vezető szerepét betöltő folyamatosan fejlődő szereléstechnikai és gépipari vállalkozás. Kedvező vállalási áraink, munkáink minősége és a teljes körű kiszolgálás mind Vevőink igényeit szolgálja.
A mi szakértelmünk az Ön sikere.
Vissza a hírekhez
2019. Május 29.

Kapcsolat

Személyesen
8248 Nemesvámos
Huszárok utca 3.
Telefonon
Tel.: +36 88 505 730

Írjon nekünk!
sales@veszmont.hu