Átadták az Év Vállalkozója díjakat
2019. december 6-án a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége huszonegyedik alkalommal rendezte meg a Vállalkozók Napját.
 
Az állami és tárca kitüntetéseken túl, ebben az évben is a területi szervezetek, az országos szakmai szekciók, valamint a társszövetségek testületeinek javaslata és a VOSZ elnökségének döntése alapján a legsikeresebb vállalkozók az „Év Vállalkozója” elismerésben részesültek, köztük ügyvezetőnk, Zentai Tibor is a vállalkozása területén elért kiemelkedő eredményéért és közéleti tevekénységéért.
 

 
A VESZ-MONT ’2000 Kft. a kétezres évek közepe óta töretlenül fejlődik Zentai Tibor ügyvezető és a vállalat dolgozóinak kiemelkedő és szakértő munkájának köszönhetően, így mára már Magyarország egyik vezető, száz százalékban hazai tulajdonban levő automatizálással foglalkozó vállalkozása lett.

A VESZ-MONT '2000 Kft.  1999 óta működő, mára Magyarország egyik vezető szerepét betöltő folyamatosan fejlődő szereléstechnikai és gépipari vállalkozás. Kedvező vállalási áraink, munkáink minősége és a teljes körű kiszolgálás mind Vevőink igényeit szolgálja.
A mi szakértelmünk az Ön sikere.
Vissza a hírekhez
2019. December 24.

Kapcsolat

Személyesen
8248 Nemesvámos
Huszárok utca 3.
Telefonon
Tel.: +36 88 505 730

Írjon nekünk!
sales@veszmont.hu