Továbbra is a legstabilabb hazai vállalatok között
Immár sokadik éve kapja meg a VESZ-MONT ’2000 Kft a Bisnode nemzetközi cégminősítő AAA (tripla A) tanúsítványát.

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek. Az AAA, AA, A cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák. Ezen minősítésekre a magyar vállalatok csupán 9,82%-a jogosult.
 

A VESZ-MONT ’2000 Kft. már sokadik éve kapja meg a AAA (tripla A) minősítést, mellyel a magyar piac csupán 0,63%-a rendelkezik. A minősítés azt jelzi, hogy vállalatunk az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is a pénzügyileg legstabilabb szereplők között van és a velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Vesz-Mont 2000 Kft.  1999 óta működő, mára Magyarország egyik vezető szerepét betöltő folyamatosan fejlődő szereléstechnikai és gépipari vállalkozás. Kedvező vállalási áraink, munkáink minősége és a teljes körű kiszolgálás mind Vevőink igényeit szolgálja.
A mi szakértelmünk az Ön sikere.
Vissza a hírekhez
2019. Március 28.

Kapcsolat

Személyesen
8248 Nemesvámos
Huszárok utca 3.
Telefonon
Tel.: +36 88 505 730

Írjon nekünk!
sales@veszmont.hu