Tájékoztatás nem dohányzó munkahellyé minősítésről
2020 január 1-jétől a VESZ-MONT ’2000 Szereléstechnikai és Gépipari Kft. 8248 Nemesvámos, Huszárok u. 3. szám alatti és 8200 Veszprém, Tüzér u. 77. szám alatti telephelyei nem dohányzó munkahelyként működnek.

A nemdohányzók védelme érdekében a munkavállalók kezdeményezésére és a munkavállalók háromnegyedének támogatásával hozott intézkedés a VESZ-MONT ’2000 Kft. nemesvámosi székhelyét és a veszprémi, tüzér utcai telephelyét érinti. A korábban kijelölésre került, dohányzás számára kijelölt helyek mind a munkavállalók mind a látogatók, vendégek részére megszüntetésre kerülnek.

A VESZ-MONT’2000 Kft. kifejezetten fontosnak tartja dolgozóinak egészségét, családjaik védelmét és támogatását, így évek óta szűrő és egészséges életmódot támogató rendezvények, valamint véradás szervezésével segíti ezek fenntartását.

A dohányzásból eredő egészségügyi kockázatokról, a dohányzásmentes életmód előnyeiről és a leszokás támogatásáról a www.leteszemacigit.hu oldalon tájékozódhat.

Kérjük partnereinket és vendégeinket az egészség és családvédelem érdekében hozott döntés betartására!
Köszönjük támogatásukat és együttműködésüket!

A VESZ-MONT '2000 Kft.  1999 óta működő, mára Magyarország egyik vezető szerepét betöltő folyamatosan fejlődő szereléstechnikai és gépipari vállalkozás. Kedvező vállalási áraink, munkáink minősége és a teljes körű kiszolgálás mind Vevőink igényeit szolgálja.
A mi szakértelmünk az Ön sikere.
Vissza a hírekhez
2019. December 20.

Kapcsolat

Személyesen
8248 Nemesvámos
Huszárok utca 3.
Telefonon
Tel.: +36 88 505 730

Írjon nekünk!
sales@veszmont.hu