Kapacitásbővítés és technológiai fejlesztés a VESZ-MONT '2000 Kft-ben
Európai Uniós forrás bevonásával több mint két éven keresztül tartott a kapacitásbővítés és technológiai fejlesztés a VESZ-MONT’ 2000 Kft-nél, amely a GINOP-1.2.1-16-2017-00274 azonosító számú támogatási szerződés keretében 154.491.508,- Ft támogatást kapott az Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő, regionális beruházási támogatás formájában.

A fejlesztés során a VESZ-MONT’2000 Kft. több mint 20 éve tartó fejlődése további támogatást kapott termelési kapacitás bővítése és technológiai fejlesztés révén. A támogatott projekt célja volt a VESZ-MONT’2000 Kft. jövedelemtermelő- és versenyképességének javítása az alkatrészgyártás, a mérnöki tevékenységek és a cégen belüli együttműködés pillérein keresztül.

Az alkatrészgyártás területén a beszerzett eszközök már a projekt zárásakor jól láthatóan elősegítik a gyártási teljesítményt, pontosságot és hatékonyságot. A legújabb technológiák szerinti berendezések révén a VESZ-MONT’2000 Kft. saját gyártású alkatrészeinek aránya jelentősen növekedett a beépítendő alkatrészek körében, ezáltal tovább közelítve az áhított 100%-os házon belüli gyártáshoz.
 


A további fejlődést elősegítendő kerültek beszerzésre a projekt keretében anyagmozgató és szállítóeszközök, az alkatrész azonosítást elősegítő jelölő berendezés. Az érintésmentesen jelölhető termékek révén a szintén beszerzett és a belső folyamatokba integrált, termék nyomonkövetést is lehetővé tevő komplex vállalatirányítási rendszer a termelés-irányítás, termelés-programozás mellett a pénzügyi, humán, döntési, értékesítési és logisztikai folyamatok hatékony elvégzését, így a vállalat hosszútávú dinamikus fejlődését is elősegíti.
 


A VESZ-MONT’2000 Kft. a méretéhez képest jelentős mérnöki gárdával rendelkezik, melynek az ipar negyedik forradalma kihívásainak és elvárásainak megfelelő tudással és módszertannal kell rendelkeznie. Ezt jelentősen támogatják a projekt keretében beszerzett és a gépészmérnökök által immáron több mint egy éve alkalmazott professzionális tervező szoftverek, illetve a digitális nyomtatórendszerek.

Az informatikai rendszerek és folyamatok bővülése okán elengedhetetlen volt egy fejletteb és nagyobb kapacitással bíró szerver beszerzése, amelyhez a projekt szintén támogatást nyújtott.
A VESZ-MONT’2000 Kft célkitűzése a folyamatos, dinamikus fejlődés fenntartása érdekében, a mai környezet elvárásainak megfelelő munkahely teremtése, amely a jelen kihívásaival és a jövő terveivel is lépést tart és az új eszközökkel és berendezésekkel jobb munkakörülményeket biztosít a munkavállalóknak az eredményes munkájához.

A VESZ-MONT' 2000 Kft. nagy figyelmet fordít az európai uniós források felhasználására. A SZÉCHÉNYI2020 Fejlesztési Program keretében eddig 4 támogatási kérelme nyert támogatást összesen több mint 930 millió Forint projekt összköltségre, átlagosan 43%-os támogatási arány mellett, amely a megelőző fejlesztési időszakhoz képest jelenleg is több mint harmincöt százalékos növekedést jelent. Emellett a VESZ-MONT’2000 Kft-nek jelenleg további 6 benyújtott támogatási kérelme van hazai és uniós forrásokra egyaránt.

A cégről, a futó fejlesztésekről és a fejlesztések eredményeiről bővebb információt a www.veszmont.hu oldalon olvashatnak.
 
Vissza a hírekhez
2020. Március 25.

Kapcsolat

Személyesen
8248 Nemesvámos
Huszárok utca 3.
Telefonon
Tel.: +36 88 505 730

Írjon nekünk!
sales@veszmont.hu