Alapadatok:
 
Pályázó neve:
VESZ-MONT '2000 Szereléstechnikai és Gépipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt megnevezése:
Értéklánc minőség fejlesztése
Pályázati kiírás megnevezése:
Magyar Multi Program III. - A kiemelt növekedási potenciállal bíró feldolgozóipari kis- és középvállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása
Projekt helyszíne:
Nemesvámos
Megítélt összeg:
332 775 582,- HUF 
Támogatás aránya:
45%
Megvalósítási időtartam (tervezett):
Tervezett kezdés dátuma: 2020.10.01.
Tervezett befejezés dátuma: 2022.09.30.
Forrás:
https://www.palyazat.gov.hu/
Beavatkozási kategória:
A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a hazai kkv-k versenyképességének javítását. Ennek egyik fontos feltétele, hogy a vállalkozások minél egyszerűbben tudjanak összetett fejlesztéseket is megvalósítani, hogy elősegítsük fejlődésük számos szempontjának egy időben való támogatását. Egyrészt lehetőség nyílik technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzésére, információs technológia-fejlesztésre, technológiatranszfert eredményező gyártási licenc, gyártási know-how beszerzésekre, minőség-, környezet- és egyéb irányítási, vezetési, hitelesítési rendszerek, szabványok bevezetésére és tanúsítványok megszerzésére, valamint infrastrukturális és ingatlan beruházásra. Másrészt minősített szolgáltatóktól igénybe vehetők tanácsadási szolgáltatások a műszaki-, termék- és szolgáltatásfejlesztés, marketing, márka- és arculatépítés, stratégiai és vállalati pénzügyi tanácsadás, valamint szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztés területén.
Projekt összköltség:
739 501 294,- HUF
Projekt összefoglalása:
Ingatlan beruházások megvalósítása: csarnoképítés, irodarész bővítése és szociális blokk kialakítása. Eszközbeszerzés: a költségvetésbenfeltüntetett CNC gépek beszerzése és üzembe helyezése. Páternoszter beszerzése.
Informatikai fejlesztések: 15 tervező munkaállomás beszerzése a hozzá tartozó szoftverekkel, illetve 10 darab fejlesztői laptop vásárlása, egy szerver beszerzése. Licencek beszerzése.
Műszaki-, termék- és szolgáltatásfejlesztés tanácsadás keretében. Projektelőkészítő tevékenységek megvalósítása.
A projekt kapcsán az alábbi eredményeket várjuk:
• Technológiai fejlesztést lehetővé tevő eszközök beszerzése
• Pénzügyileg átvilágított működés
• Gyártó terület növelése
• Új irodarész kialakítása

Kapcsolat

Személyesen
8248 Nemesvámos
Huszárok utca 3.
Telefonon
Tel.: +36 88 505 730

Írjon nekünk!
sales@veszmont.hu