Alapadatok:
Pályázó neve: VESZ-MONT '2000 Szereléstechnikai és Gépipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt megnevezése: Kapacitásbővítés és technológia fejlesztés a Vesz-Mont 2000 Kft-ben.
Pályázati kiírás megnevezése: GINOP-1.2.1-16 - Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése
Projekt helyszíne: Nemesvámos
Megítélt összeg: 154 491 508,- HUF
Támogatás aránya: 43 %
Támogatási döntés dátuma: 2017.10.05.
Megvalósítási időtartam (tervezett): 2017.08.01-2019.12.31.
Forrás: ERFA
Beavatkozási kategória:
A kis- és középvállalkozásokba-(kkv-k) való általános termelő beruházás, A környezetvédelemhez és az éghajlatváltozás hatásainak enyhítéséhez kapcsolódó tevékenységek, Bányászat és kőfejtés (ideértve az energiahordozók bányászatát), Egyéb, meg nem határozott szolgáltatások, Egyéb, nem meghatározott gyártási tevékenység, Élelmiszerek és italok gyártása, Építőipar, Halászat és akvakultúra, Humán-egészségügyi ellátás, Információs és kommunikációs tevékenységek, ideértve a távközlést, az informatikai szolgáltatási tevékenységeket, a számítógépes programozást, a tanácsadást és a kapcsolódó tevékenységeket, Ingatlannal, bérlettel kapcsolatos és üzleti tevékenységek, Közigazgatás, Mezőgazdaság és erdészet, Művészet, szórakoztatás, kreatív iparágak és szabadidős tevékenységek, Nagy- és kiskereskedelem, Nem alkalmazható, Oktatás, Pénzügyi és biztosítási tevékenység, Szállítás és raktározás, Szállítóeszközök gyártása, Számítógépek, elektronikai és optikai termékek gyártása, Szociális munka, közösségi, szociális és személyi szolgáltatások, Textíliák és textilipari termékek előállítása, Turizmus, szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás, Villamosenergia-, gáz-, gőz-, forróvízellátás és légkondicionálás, Vissza nem térítendő támogatás, Vízellátás, szennyvíz gyűjtése és kezelése, hulladékgazdálkodás és szennyeződésmentesítés
Uniós társfinanszírozási ráta: 43,373048 - ERFA
Projekt összköltség: 356 192 418,- HUF
Projekt összefoglalása:
A beszerzendő eszközök bemutatása:
Vizesvágó berendezés, amely 6.000 x 2.000 mm munkatérben képes különféle anyagok 2D síkban történő vágására akár 150 mm anyagvastagságig.
UR10 Robot az alkatrészgyártási folyamatokat gyorsító beruházás: nagyteljesítményű, és pontosságú ipari robot, mellyel a munka hatékonyságát jelentősen lehet növelni.
Kardex - raktározó lift rendszer: A hatékony és gyors raktározási rendszer anyagmozgató lifttel.
Targonca, mely a szállítási folyamatokban segít majd az alapanyagok, és a kész termékek logisztikájában.
Jelölő lézer, amellyel az alkalmazott lézersugaras jelöléstechnológia hatékonysága abban rejlik, hogy a termékre rövid idő alatt, érintésmentesen jelölhető a termék azonosítására szolgáló szöveg vagy termékazonosító kód, mely lehet vonalkód (1D kód), vagy datamátrix (2D kód) forma. SolidEdge, SolidWorks a tökéletes és professzionális mérnöki munkát szolgáló szoftverek.
Szerver – Az informatikai rendszer bővítése az ERP és a tervezői folyamatok bővülése miatt szükséges.
A dinamikus fejlődés megkövetel egy professzionális vállalatirányítási rendszert, amely teljes egészében bevezetésre kerül. ERP vállalatirányítási szoftver a termelő, pénzügyi, humán, a döntési, az értékesítési és a logisztikai folyamatok gördülékeny végzéséhez.
Ezzel a fejlesztéssel vállalkozásunk rendelkezni fog egy olyan termelés-irányítási, termelés-programozási rendszerrel, amely minden oldalról támogatja a fejlődést. A tervezett ERP rendszer bevezetése már régebben tervezett, de a fenti gépek, eszközök beszerzésével együtt fogja a legjobban kifejteni a hatását.
A projekt célja a vállalkozás jövedelemtermelő és versenyképességének javítása, melyet 3 terület fejlesztésével kívánunk elérni: az alkatrészgyártás, a mérnöki munka, és a cégen belüli együttműködés területeivel. A projektbe tervezett eszközök, szoftverek is ezen három terület köré csoportosíthatók. A vállalkozás nagy növekedési potenciával rendelkezik, amely a jelen fejlesztéssel jelentősen növelhető. A vállalkozás az elmúlt években is kiemelkedő ütemben fejlődött: 2016-ban 4,160 millió forint volt a nettó árbevétel, amely 130%-a az előző évinek. Az alkatrészgyártás a növekedés kiemelt területe, mellyel biztosítható, hogy a termelési lánc összes eleme megvalósulhasson a vállalkozásnál, ezzel biztosítva a termelés hatékonyságát, minőségi színvonalát. A fejlesztés másik csoportja a tervezői folyamatok fejlesztése. Ez nyilvánul meg a betervezett szoftverekben és hardverben is.
 
Képek a beszerzett eszközökről:
 
 
 
 
 
 

Kapcsolat

Személyesen
8248 Nemesvámos
Huszárok utca 3.
Telefonon
Tel.: +36 88 505 730

Írjon nekünk!
sales@veszmont.hu