Csavarozás

Kézi csavarozástól a robotos csavarozási rendszerig, mindenben jártasak vagyunk.

Ismertető

A csavarozástechnika az ipar számos ágában megjelenik különösen az elektronikai, a gép és autóipari felhasználók körében, ahol a folyamatos minőség és megbízhatóság alapvető követelmény.
A csavarkötés művelet alkatrészek egymáshoz való rögzítését roncsolásmentesen oldható, erőzáró kapcsolattal valósítja meg, mely által az egyes alkatrészek a továbbiakban úgy kezelhetők, mint az egy darabból készültek. A szerelt egységben a csavarok előfeszítő erejüknek olyan mértéket kell elérniük, hogy megfelelően szilárdan összefogják az egységet, de nem lehet nagyobb, mint a megengedett határérték.
Termelés során az előfeszítő erő mérése nehézségekbe ütközik, helyette a vele arányos csavarfeszítőnyomaték illetve a szög értékek kerülnek kiértékelésre.
A csavarozástechnika felhasználási területei a terheléstől, szerelhetőségtől, beépítési környezettől függően a csavarkötés elemei alakjukat, anyagukat tekintve sokfélék.
A csavarozó berendezések manuális, elektromos vagy pneumatikusan meghajtottak. Kialakításuk jellemzően egyenes, derékszögű vagy pisztoly.
Kis darabszámú, rövid sorozatokat és változatos termékeket manuális kézi vagy beépített kézi eszközök, míg magas termelékenységhez, nagy sorozatokhoz beépített kézi csavarozógépek csavar adagoló rendszerrel kiegészítve, illetve beépített részben vagy teljesen automata berendezések jellemzik.
A csavarozó rendszer szerves részét képezik az alábbi eszközök: csavarozó állványok, csavar adagolók, balancerek, csavarozó bitek, mágnesgyűrűk, stb.
 
Beszállítóink:
  • STÖGER
  • Atlas Copco
  • DEPRAG
  • WEBER

Csavarozás

Galéria

Írjon nekünk

Kapcsolat

Személyesen
8248 Nemesvámos
Huszárok utca 3.
Telefonon
Tel.: +36 88 505 730

Írjon nekünk!
sales@veszmont.hu